Auto’s die budgetvriendelijk zijn

Ben je op zoek naar een auto die je bankrekening niet leeg trekt, maar toch goede kwaliteit heeft en betrouwbaar is? Dan heb je geluk, want Kia, Volvo en Toyota bieden auto’s die een goede keuze zijn voor mensen met een beperkt budget. In dit artikel zal er dan ook dieper worden ingegaan op deze budgetvriendelijke auto’s en hun voordelen.

Kia

Kia is de afgelopen jaren bekend geworden door zijn betaalbare en kwalitatief goede voertuigen.  Een van de opvallende modellen is dan ook de Kia Forte, die een startprijs heeft van iets minder dan €18.000. Deze compacte auto is verkrijgbaar als Sedan en wordt standaard geleverd met een twee liter viercilindermotor die 147 pk levert. Daarnaast heeft de Forte ook een indrukwekkend brandstofverbruik tot 41 MPG op de snelweg. Naast de Forte, is de Soul ook een goede optie. Deze compacte terreinwagen heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met een prijs vanaf ongeveer €18.000, biedt de Soul verschillende functies waaronder een 7-inch touchscreen met info en entertainment systeem, Apple CarPlay en compatibiliteit met Android.

Volvo

Een andere favoriet is het merk Volvo. Wanneer de meeste mensen aan Volvo denken, denken ze waarschijnlijk aan high-end luxe auto’s. De Zweedse autofabrikant heeft echter ook enkele uitstekende budgetvriendelijke opties, waaronder de Volvo S60. Deze stijlvolle auto heeft een startprijs van iets minder dan €40.000, waardoor hij duurder is dan sommige andere auto’s op deze lijst. Echter wordt hij wel geleverd met een standaard 2,0-liter viercilindermotor die 250 pk levert en een brandstofverbruik tot 36 MPG op de snelweg. Volvo heeft daarnaast ook een comfortabel en goed ingericht interieur met veel veiligheidsvoorzieningen.

Toyota

Tot slot hebben we Toyota, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Een van de beste budgetvriendelijke opties van Toyota is de Corolla, een compacte auto die begint bij iets minder dan €20.000. De Corolla wordt geleverd met een standaard 1,8-liter viercilindermotor die 139 pk levert en tot 40 MPG haalt op de snelweg. Als je op zoek bent naar iets groters, is de Toyota Camry een uitstekende keuze. Deze middelgrote auto heeft een prijs vanaf iets minder dan €25.000 en is daardoor een goede optie voor mensen die een betaalbare auto zoeken.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *